https://www.marai.mk/wp-content/uploads/2020/11/predlog-1.jpg

ОБЈЕКТ ФРАЊО КЛУЗ - АЕРОДРОМБИДЕТЕ УНИКАТНИ ВО ИЗБОРОТ!

https://www.marai.mk/wp-content/uploads/2020/11/predlog-2.jpg

ОБЈЕКТ CORNER RESIDENCEНЕМА ДРУГО МЕСТО КАКО ДОМА!

https://www.marai.mk/wp-content/uploads/2020/11/predlog-3.jpg

РЕКРЕИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ ЖИВОТЕН ПРОСТОР!

soba-1-1
soba-2-2
soba-3-3
soba-4-4
soba-5-5

Сакаш да купиш стан?

Побарај Понуда
Име (задолжително)
Внесте го вашиот телефонски број (задолжително)
Внесте ја вашата маил адреса (задолжително)

YOU DREAM IT
WE BUILD IT

Mapai map Kancelarii

Контакт

Слободно контактирајте не преку контакт информациите,споделени подолу.
Адреса
БУЛЕВАР СВ. КЛИМЕНТ ОХРИД 52А лок 1
СКОПЈЕ ,МАКЕДОНИЈА
Телефони за контакт
02 3246 970
Пишете ни
maraidooskopje@yahoo.com
https://www.marai.mk/wp-content/uploads/2020/11/marai-logo-web.png

ЗА НАС

Нашата цел е креирање на совршен дом,
место кое ќе создава спомени, ваше интимно катче кое
ќе испишува нови приказни.
КОНТАКТ
51 Francis Street, Darlinghurst NSW 2010
МАРАИ НА FACEBOOK

© 2020 МАРАИ ДООЕЛ. Сите права задржани. изработка kreatika.mk