Завршени ОбјектиПрилог со нашите Инвестиции

Погледнете ги нашите завршени објекти
https://www.marai.mk/wp-content/uploads/2020/11/karposh-web.jpg
Инвеститор МАРАИ ДООЛЕ СКОПЈЕСтанбен објект на ул. Никола Русински бр.49, Карпош,

2015-2016 год.
https://www.marai.mk/wp-content/uploads/2020/11/kliment-ohridski-broj-52-a.jpg
изгадена од Енвер Демири – инвеститор физичко лицеДеловен објект на Бул. Климент Охридски бр.52

изграден 2008-2009 год.
https://www.marai.mk/wp-content/uploads/2020/11/silbo-web.jpg
изгадена од Енвер Демири – инвеститор физичко лицеДеловен објект на Бул. Партизански Одреди бр.45

изграден 2005-2006 год
https://www.marai.mk/wp-content/uploads/2020/11/vasil-gjorgov-web.jpg
Инвеститор МАРАИ ДООЛЕ СКОПЈЕСтанбено деловен објект на ул. Васил Ѓоргов бр.19

2018-2019 год.
https://www.marai.mk/wp-content/uploads/2020/11/zlaten-klas-web.jpg
Инвеститор МАРАИ ДООЛЕ СКОПЈЕСтанбено деловен објект на ул. Мирче Оровцанец бр.25, Центар

2013 год.
https://www.marai.mk/wp-content/uploads/2020/11/marai-logo-web.png

ЗА НАС

Нашата цел е креирање на совршен дом,
место кое ќе создава спомени, ваше интимно катче кое
ќе испишува нови приказни.
КОНТАКТ
51 Francis Street, Darlinghurst NSW 2010
МАРАИ НА FACEBOOK

© 2020 МАРАИ ДООЕЛ. Сите права задржани. изработка kreatika.mk