2008 - 2020

Нашата цел е креирање на совршен дом,
место кое ќе создава спомени, ваше интимно катче кое
ќе испишува нови приказни.

МАРАИ ДООЕЛ е успешна компанија која има 10 години работно искуство на градежниот пазар. Препознатливи сме по нашите елитни деловни објекти во централното подрачје на Скопје, како и по станбените објекти кои се наоѓаат на грижливо избрани локации, кои го исполнуваат критериумот за максимална функционалност и задоволување на секојдневните потреби на станарите.
https://www.marai.mk/wp-content/uploads/2020/11/marai-logo-web.png

YOU DREAM IT
WE BUILD IT

https://www.marai.mk/wp-content/uploads/2020/11/marai-logo-web.png

ЗА НАС

Нашата цел е креирање на совршен дом,
место кое ќе создава спомени, ваше интимно катче кое
ќе испишува нови приказни.
КОНТАКТ
51 Francis Street, Darlinghurst NSW 2010
МАРАИ НА FACEBOOK

© 2020 МАРАИ ДООЕЛ. Сите права задржани. изработка kreatika.mk